/ Forschung, Doktorat

Call for applications Doc.Mobility@unibas

Doc.Mobility@unibas grants enable a research stay of 6–12 months abroad in order to deepen scientific knowledge and to advance the doctoral thesis. They are aimed at all doctoral students of the University of Basel who have been enrolled at the University of Basel for 2 semesters prior to the submission of the application and who do not already have funding from the Swiss National Science Foundation. Next submission deadline: March 1, 2023.

Doc.Mobility@unibas Beiträge ermöglichen einen Forschungsaufenthalt von 6–12 Monaten im Ausland, um wissenschaftliche Kenntnisse zu vertiefen und die Doktorarbeit voranzutreiben. Sie richten sich an alle Doktorierende der Universität Basel, die seit mindestens 2 Semestern vor der Gesuchseinreichung an der Universität Basel immatrikuliert sind und nicht bereits über eine Förderung durch den Schweizerischen Nationalfonds verfügen. Nächste Einreichungsfrist: 1. März 2023.